Halloween na Březince 2023

image (1).jpg

Halloween je svátek, který se na Březince oslavuje každý rok, a letošní rok nebyl výjimkou. V pondělí 30. října a v úterý 31. října jsme v hodinách anglického jazyka oslavili tento strašidelný svátek způsobem, který spojil vzdělání se zábavou.

Již od rána bylo vidět, že naši žáci se na tuto oslavu těšili. Přišli do školy oblečení v pestrých a nápaditých kostýmech spojených s tématy svátku Halloween a byli připraveni ukázat své znalosti a dovednosti v anglickém jazyce. Každý ročník měl své téma soutěže:

  • 5. ročník - Dýně: Páťáci kreslili Jack-O-Lantern.
  • 6. ročník - Pavouk: Šesťáci nám předvedli  výtvory pavouků a ukázali nám, jak strašidelní mohou být tito malí tvorové.
  • 7. ročník - Duch: Sedmáci se věnovali duchům a jejich záhadnému světu. 
  • 8. ročník - Čarodějnice: Osmáci nám ukázali, že čarodějnice nejsou vždy zlé a zlověstné. 
  • 9. ročník - Strašidelný dům: Deváťáci nás zavedli do světa strašidelných domů a záhadných příběhů. 

Celý den byl plný zábavy a vzrušení. Žáci nosili masky a kostýmy, které jim daly skvělý vzhled strašidel a postav z halloweenských příběhů. Poslouchali jsme strašidelné písničky, sdíleli příběhy a tradice svátku Halloween a užili si spoustu zábavy.

Žáci jiných tříd se stali porotou a vybírali vítěze jednotlivých ročníků soutěže o nejhezčí výkres. Doufáme, že si žáci den užili a hodiny AJ si zpestřili kreativitou a soutěží. 

Vítězné práce jsou vystaveny v přízemí budovy A.

Fotogalerie https://photos.app.goo.gl/YqQKVb7LosEtbi7i8


Fotogalerie

image (1).jpg image (2).jpg image (3).jpg image.jpg