Pozdrav z Březinky pro naše děti :-)

Pěkný večer, děti naše :-) zdravím vás všechny z Březinky, doufám, že jste na ní nezapoměli i když asi ne, protože určitě dostáváte od učitelů informace a úkoly. My se snažíme pomalu posouvat školu dále, pro některé třídy z prvního stupně budeme mít překvapení a pro některé z druhého možná taky :-) Už se těším, až budete zase zpátky ve škole (a vy už možná taky, někteří určitě ;-) ), protože bez vás je škola pustá a prázdná, je v ní ticho, prostě to není to, k čemu byla škola zřízená.

Tak a nyní mám pro vás námět na trošku odpočinkovou činnost - zasněte se, pouvažujte, co byste chtěli ve škole udělat nebo vylepšit, co bychom mohli koupit - ano, opět se vracím k tomu participativnímu rozpočtu, který jsme bohužel díky koronaviru nedokončili :-( Nyní navíc často pracujete s internetem, takže to určitě společně dáme! :-) 
 
Váš nápad by měl obsahovat:
 
Co byste chtěli koupit:
Proč byste to chtěli koupit:
Jaká je cena toho, co byste chtěli koupit:
 
Prosím, pište něco delšího než jednu větu ke každému. Poté, co budu mít od vás náměty, rozjedeme hlasování a doufám, že stihneme i realizaci. Klidně do toho zapojte i své rodiče i oni vám mohou přispět cennou radou! Částka, kterou máme celkem pro školu, je 30 000 Kč - to není ani moc, ani málo, něco se udělat dá! (váš námět může být prakticky v jakékoliv výši od 1 Kč do 30 000 Kč)
 
Své náměty pište přímo na můj mail (reditel@zs-brezinova.cz) a pak budeme přímo spolu komunikovat o vašem záměru!
 
Těším se na ně a na vás ve škole taky!
 
J.Veřmiřovský