třídní schůzky a volba do školské rady - online

Vážení zákonní zástupci, vzhledem k současné epidemiologické situaci nemáme možnost realizovat prezenční třídní schůzky v termínu, který byl stanoven, tj. 12.11.2020. Proto jsme se s učiteli dohodli, že budou třídní schůzky organizovány formou videokonferencí přes platformu Google Meet. Pokud byste potřebovali s učiteli konzultovat otázky týkající se vzdělávání Vašich dětí, napište jim prosím, aby Vám vygenerovali odkaz na videokonferenci. Tato videokonference proběhne přes platformu Google Meet, přes žákovské účty.

Vážení zákonní zástupci,

vzhledem k současné epidemiologické situaci nemáme možnost realizovat prezenční třídní schůzky v termínu, který byl stanoven, tj. 12.11.2020. Proto jsme se s učiteli dohodli, že budou třídní schůzky organizovány formou videokonferencí přes platformu Google Meet. Pokud byste potřebovali s učiteli konzultovat otázky týkající se vzdělávání Vašich dětí, napište jim prosím, aby Vám vygenerovali odkaz na videokonferenci. Tato videokonference proběhne přes platformu Google Meet, přes žákovské účty. 

Zároveň měly být v den třídních schůzek realizovány volby do školské rady, i tato část bude realizována distanční podobou, kdy ve středu obdržíte mailem odkaz na webový formulář k hlasování. Hlasování bude probíhat od středy 11.11.2020 8:00 do pátku 13.11.2020 8:00 přes mailové účty žáků, kdy z každého účtu bude možné dát jeden hlas kandidátovi. Do školské rady za zákonné zástupce projevili zájem o nominaci:
- Petra Andrisová
- Martin Šimeček

Přeji všem pěkný den a hlavně zdraví!

J.Veřmiřovský, ředitel školy